Conservatory reinvented

A modern transformation of an old conservatory.

Bifold door, light from all angles.

See other projects including:

Once an old-style PVC conservatory, too cold in the winter, too hot in the summer, this space has been transformed. The owner has cleverly created a ‘corner of glass’ to allow maximum views of the garden and extra light in from all sides. The doors are bifold doors which are in four sections. Three sweep back in one direction and the fourth acts as a regular door to allow ease of access when the owner doesn’t need the whole space open.

The project has literally been capped off with a lantern roof. It has a modern elegance and has eschewed traditional finials and cappings to give sleek lines from the outside. The grey paint coating allows the lantern to blend unobtrusively with the roof itself.

  • Great garden access
  • Maximise natural light
  • Compact, secure and flexible
  • Stunning to look at!
  • Easy to maintain
  • Smarts Aluminium Bifolds
Find out more about Conservatory Reinvented or simply ask us a question!

"*" indicates required fields

Name*